Over Team Zonnepanelen

In het jaar 2016 zijn wij begonnen, om een steentje bij te kunnen dragen aan een duurzame wereld. Net als u willen wij ook de wereld schoner achterlaten voor de generaties die komen. Gezamenlijk hebben wij dan ook besloten om ons te richten op 100% duurzame en hernieuwbare energie.

Waar wij ons mee onderscheiden, is een persoonlijke aanpak. Onze specialisten komen bij u langs om u te voorzien van de juiste technieken. Samen met u maken we de beste keuze om u te voorzien van 100% groene stroom en hulp te bieden bij het opwekken ervan.

Doet u mee?

Kwaliteiten

Alle soorten zonnepanelen

Wij verzorgen de afgelopen 5 jaar de realisatie van duizenden zonnepanelen projecten. Wij verkopen enkel topkwaliteit zonnepanelen en omvormers tegen zeer concurrerende prijzen.

Laagste tarief

Wij zijn regelmatig goedkoper dan onze concurrenten. Team Zonnepanelen werkt samen met de ‘centrale BTW teruggaaf’. De teruggaaf wordt geheel door ons verzorgd.

Wij gaan voor klandizie

Innovatief

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet. Wij ontwikkelen zelf onze PVT systemen. Een PVT systeem is een zonnepaneel gecombineerd met een koelelement die het rendement van een zonnepaneel met 11% kan verhogen. Doordat wij in huis ontwikkelen kunnen wij dit voor een scherpe prijs aanbieden! 

 

25 Jaar Garantie

De garantie op het systeem varieert tussen de 12 en 25 jaar. Voor meer informatie over onze panelen en de garantie daarvan kunt u geheel vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.

 

Hoogste Kwaliteit 

Wi gebruiken alleen A-merk panelen van de beste kwaliteit. Ook onze omvormers en het klein-materiaal zijn van top kwaliteit. Wij werken onder andere met de merken: AEG, LG, Bauer en Van Der Valk Solar Systems.

 

Direct een afspraak

Vragen? Feedback? Tips? Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar op de traditionele werkdagen- en tijden.

 

Veiligheid

Veiligheid heeft voor ons de hoogste prioriteit. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. 

 

Alleen maar kwaliteit

9

Duurzaamheid

9

De nieuwste technologie

9

Kwaliteit Management

jaar zonnepanelen

Voltooide Projecten

Gratis terugbelverzoek

Kenauweg 40, 2331 BB, Leiden

0712032105

Contact@teamzonnepanelen.com